Ilmoittautuminen aukeaa tänään 31.1. klo 21:00

Enduro Series Finland avaa ilmoittautumisen osakilpailuihin SM2-SM5 tänään maanantaina klo 21:00.

Avausosakilpailu Himoksella aukeaa myyntiin kuukauden päästä, meillä on vielä ko. osakilpailun hinnoitteluun vaikuttava seikka työn alla. Myös joukkueilmoittautumiset avataan tuolloin. Ja koitetaan saada E-Bike SM-sarjakin myyntiin siinä vaiheessa.

Tämän kesän teemaksi muodostui enemmän. Erilaisia endurokilpailutapahtumia on tarjolla ennätysmäärä. Himoksella ahkerimmat ehtivät ajaa kaksi eri kilpailua viikonlopun aikana, eri kalustolla. Viimevuoden kokemuksen pohjalta voidaan todeta, että Syötteellä saamme kilpailuun mahtumaan enemmän ek-kilometrejä. Levin Midnight Endurossa on suunnitelmissa ajaa myöskin entistä enemmän ek-kilometrejä. Ja päätösviikonloppuna Ukkohallassa kilvanajoa kumpanakin päivänä. More is more.

Kaikkien kuljettajien tulee olla EBA:n jäseniä (=kilpailulisenssi), jäsennumero kysytään ilmoittautumiskaavakkeessa. Ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen löytyvät EBA:n etusivulta

Osakilpailujen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Miesten sarjassa SM-pisteissä top-10 sijoilla, ja muissa sarjoissa top-3 sijoilla olevat kuljettajat ovat oikeutettuja ilmoittautumaan kilpailuun ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen saakka, vaikka kilpailu olisi täyttynyt ennen tätä.

Tässä vaiheessa kuhunkin osakilpailuun on tarjolla 350 paikkaa. Mikäli täyttyy katsomme tapauskohtaisesti onko mahdollisuuksia kasvattaa osallistujamäärää.

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle, tai toiseen osakilpailuun ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen siirtoja ei enää käsitellä. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Ilmoittautumisjärjestelmän tarjoava Eventio huolii maksuvälineeksi verkkomaksun ja luottokorttien lisäksi likipitäen kaiken malliset Tyky ja Kuntosetelit.

Ilmoittautumaan pääset täällä: https://mtb-enduro.tapahtumiin.fi/fi/

Mikäli kilpailutapahtuma joudutaan siirtämään ylivoimaisen esteen johdosta toiseen ajankohtaan/paikkaan, siirtyvät kaikki ko. osakilpailun ilmoittautumiset automaattisesti uuteen ajankohtaan/paikkaan. Mikäli siirto ei sovi ilmoittautuneelle, siirrymme tuohon mitä ylempänä on sanottu osallistumisien siirroista.