Ilmoitautuminen avattu / Registeratio open

Ilmoittautuminen kesän Santa Cruz Enduro Seriesiin on avattu ja löytyy TÄÄLTÄ.
Registeration to the Santa Cruz Enduro Series is now open. Click here.
Muutaman päivän ajan tarjolla on vain kisapassi, yksittäisten osakilpailuiden ilmoittautuminen avataan torstaina 28.4. Kisapassi on tarjolla sarjoihin Yleinen, Naiset, M-40, M-50, Hardtail ja Harraste, ja on myynnissä 15.5. klo 23:59 asti. Kisapassi sisältää ilmoittautumisen kaikkiin viiten osakilpailuun. Ennakkoilmoittauminen kuhunkin osakilpailuun päättyy kilpailua edeltävänä tiistaina, paitsi Levin kohdalla jo kilpailua edeltävänä sunnuntaina.
Levin, Tahkon ja Laajavuoren osallistumismaksu sisältää hissilipun sekä treenipäivälle että kisapäivälle. Messilässä ja Himoksella siirtymät suoritetaan omin voimin. Ainakin Messilässä, Himoksella, Levillä ja Tahkolla itse kilpailu on yksipäiväinen, ja treenipäivä kokonaan vapaa rentoo raidailuun.
Osallistumismaksut:
Juniorit & Nuoret 20EUR kaikissa osakilpailuissa
Muut
Messilä, Himos 43EUR
Levi, Tahko, Laajis 53EUR
Kisapassi 190EUR
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.