Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 28.1. klo 21:00

Enduro Series Finland käsittää viisi osakilpailua, loppupisteisiin lasketaan kullekkin kuljettajalle 4 osakilpailua.

ESM-sarjassa lasketaan loppupisteisiin 4/4 osakilpailua.

Joukkuekilpailuissa loppupisteisiin lasketaan joukkueen keräämät pisteet kaikista osakilpailuista, koskee sekä ESM että ESF.
Ilmoittautuminen joukkuekilpailuihin avataan myöhemmin keväällä.

Kuljettajien tulee olla EBA:n jäseniä (=kilpailulisenssi), jäsennumero kysytään ilmoittautumiskaavakkeessa. Ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen löytyvät EBA:n etusivulta

Harrastesarjaan / E-Bike Challenger Cuppiin ei vaadita EBA-jäsenyyttä. Myöskään pisteitä ei näissä ole tarjolla.

Ilmoittautumaan pääset täällä: https://mtb-enduro.tapahtumiin.fi/fi/

Osallistumismaksuissa hintaportaat ilmoittautumisajankohdan mukaan:

Kaikki luomukisat ovat hissiavusteisia.
Sähköpyörät käyttävät hissiä Laajiksessa ja Levillä.

Osakilpailujen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Miesten sarjassa pisteissä top-10 sijoilla, ja muissa sarjoissa top-3 sijoilla olevat kuljettajat ovat oikeutettuja ilmoittautumaan kilpailuun ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen saakka, vaikka kilpailu olisi täyttynyt ennen tätä.

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle, tai toiseen osakilpailuun ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen siirtoja ei enää käsitellä. Siirroista perimme 10 € käsittelymaksun. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Ilmoittautumisjärjestelmän tarjoava Eventio huolii maksuvälineeksi verkkomaksun ja luottokorttien lisäksi likipitäen kaiken malliset Tyky ja Kuntosetelit.

Mikäli kilpailutapahtuma joudutaan siirtämään ylivoimaisen esteen johdosta toiseen ajankohtaan/paikkaan, siirtyvät kaikki ko. osakilpailun ilmoittautumiset automaattisesti uuteen ajankohtaan/paikkaan. Mikäli siirto ei sovi ilmoittautuneelle, siirrymme tuohon mitä ylempänä on sanottu osallistumisien siirroista.