Töitä tarjolla !

Enduro SM-sarjaa kasvaa ja kehittyy. Nämäkään tapahtumat eivät putkahda tyhjästä, vaan jonkun ne täytyy tehdä. Pieni ja tarmokas crew on pyörittänyt kilpailuja jo useamman vuoden, nyt on aika kasvattaa muskeleita. Haemme työvoimaa seuraaviin tehtäviin:

Crew member (2-3 hlö)

Tehtäväsi on muun crew mukana rakentaa kisapaikat kuntoon ennen kilpailijoiden paikalle tuloa. Tärkeimmät tehtävät ovat ratojen rakentaminen ja merkkaus, sekä kisastadionin pystytys (sekä näiden purku). Lisäksi lukuisia juoksevia taskeja kilpailuviikonlopun aikana. Eduksi tehtävän hoitoon katsotaan kokemus MTB-ratojen rakentamisesta, ja/tai (minkä tahansa) tapahtumien järjestämisestä. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia tehtävän menestykkääseen hoitamiseen: kamelin kestävyys, karhun voimat, gepardin ketteryys, ja lehmän hermot.

Muonitusvastaava

Tunnetusti armeija marssii vatsallaan, ja niin myös tämä komppania. Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että crew:n mäellä polttamat kalorit saadaan takaisin heti kun crew saapuu tauolle. Nyt ei haeta gourmeeta, vaan määrä ja kalorit ratkaisevat. Luonnollisesti tehtävään kuuluu muonitukseen liittyvien oheistoimien hoitaminen, huolehtia että löytyy puhtaita astioita ja ruokapöydälle mahtuu syömään. Lisäksi satunnaisia muita tapahtuman kulkuun liittyviä juoksevia taskeja. Mikäli sydämesi sykkii maastopyöräilylle, pidät ruuanlaitosta, ja vähintään yhtä paljon siitä että ruokailijat ylistävät taidonnäytteesi maasta taivaisiin välittömästi kattiloiden tyhjennyttyä, on tämä sinun paikkasi.

Kaikissa tarjolla olevissa tehtävissä työrupeamat kilpailukalenterimme mukaiset. Levin kohdalla puhutaan n. viikon reissusta, muiden kilpailuiden kohdalla n. 5 päivän keikasta. Nyt on mahdollisuus tehdä jotain missä oman käden jälki näkyy välittömästi, sekä olla mukana tekemässä Suomen suurinta kiertävää MTB-sirkusta. Korvaus sopimuksen mukaan, pestit alihankkija periaatteella. Laskutat Y-tunnuksellasi, tai esim. ukko.fi palvelun kautta.

Hakuaika 10.2. asti, tai niin kauan että sopivat henkilöt on löydetty. Hakemuksia aletaan käsitellä edellä ilmoitetun päivämäärän jälkeen. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen sauli (at) mtb-enduro.fi