Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 16.1. klo 9:00

Ilmoittautuminen 2020 SM-sarjaan aukeaa torstaina 16.1. klo 9:00

Hinnoittelua suoraviivaistettiin, ja hintaportaita on enää kaksi. Huokeammalla pääsee helmikuun loppuun asti. Funduro löytyy lomakkeesta nyt muiden aikuisten sarjojen seasta, ei enää omana tuotteenaan.

Joukkuekilpailuun ilmoittautuminen avataan huhtikuussa. Joukkuekilpailu jatkuu samalla konseptilla kuin aiemmin. Tarkat tiedot tuonnempana. Kaikkien joukkueissa ajavien kuljettajien tulee jokatapauksessa ilmoittautua henkilökohtaisesti kuhunkin osakilpailuun. Joukkueeseen kuuluvan kuljettajan tulee ilmoittaa tiiminsä samassa kirjoitusasussa kuin missä joukkue on ilmoitetaan joukkuekilpailuun.

Funduro jatkuu rentona tapana osallistua Enduro huumaan. Fundurossa ajetaan lyhyempi kilpailureitti, vaativimmat/hankalimmat erikoiskokeet jätetään väliin eikä siirtymillä ole aikataulupainetta.

Maksimi osallistujamäärä on kaikissa osakilpailuissa 350 kuljettajaa (ellei toisin ilmoiteta).

Kilpailuviikolla alkaen maanantaina klo 00:00 lunastettua osallistumista ei voi enää perua tai siirtää toiselle kuljettajalle. Tuota ennen on mahdollista siirtää osallistuminen toiselle henkilölle , tai toiseen osakilpailuun. (10€ käsittelymaksu/siirto). Osallistumismaksuja ei palauteta.

Ilmoittautumisjärjestelmän tarjoava Eventio huolii maksuvälineeksi verkkomaksun ja luottokorttien lisäksi likipitäen kaiken malliset Tyky ja Kuntosetelit.

Ilmoittautumaan pääset täällä: https://mtb-enduro.tapahtumiin.fi/fi/

Hinnat2020.jpg