Tarkistuslista Messilään

Messilän avausosakilpailu siis myytiin loppuun liki viikko sitten. 300 kuskia tulossa mestoille, luvassa ennennäkemätöntä endurojuhlaa! Tässä tarkistuslista joka kannattaa käydä läpi ja muistuttaa kavereitakin joita arvelee näiden seikkojen koskevan.

  • Nuorten sarjat. Tälle kaudelle otettiin mukaan kansainvälisistä ympyröistä tuttu U21, eli alle 21 vuotiaat. Tämä aiheutti muutoksia Junioreiden sekä Nuorten ikäluokituksiin. Eli 2019 ikähaarukat menevät näin: Juniorit = kilpailuvuonna 13vtäyttävät ja sitä nuoremmat kuljettajat, Nuoret = kilpailuvuonna 16v täyttävät ja sitä nuoremmat, U21 = kilpailuvuonna 20 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat. U21 sarjasta on joskus aiemmin tiedotettu virheellisesti. Tarkistakaa sarjanne osallistujalistalta ja laittakaa välittömästi sähköpostia sauli (ät) mtb-enduro.fi mikäli nimenne kohdalla on väärä sarja.

  • EBA ry:n jäsenyys. Mikäli kuljettaja haluaa SM-pisteitä, tulee kuljettajan olla EBA ry:n jäsen ennen kilpailua josta kauden aloittaa. Hoitakaa jäsenyys kuntoon EBA:n sivujen kautta. Kuljettajia jotka eivät ole EBA:n jäseniä, ei pistetaulukoissa huomioida.

  • E-bike. Sähköpyöräluokka on kovassa kasvussa, muistutuksena vielä olennaisimmat tekniset pykälät, jotka ovat samat kuin viime vuonna. Sallittuja ovat vain tieliikennelailliset sähköpyörät, nimellisteho 250W, moottori ei saa avustaa yli 25km/h nopeudessa. Kilpailun aikana ei akkua saa vaihtaa eikä ladata.

  • Muissa kuin E-bike luokassa ajavilta on sähköpyörän, kuten muidenkin moottorillisten ajoneuvojen, käyttö kielletty harjoitusten aikana ja tietysti kilpailussakin.