Sappeen osallistujalistaa päivitetty

Kun ilmoittautuminen kesän ensimmäiseen osakilpailuun, eli Sappeelle aukesi, oli lomakkeessa pieni bugi ja Sarja-valinta ei ollut esillä. Tästä johtuen osa ehti ilmoittautua niin ettei kuljettajan Sarja rekisteröitynyt. Olemme päivittäneet Sarjat osallistujalistaan. Sarjat on laitettu parhaan arvion mukaan, siellä voi olla virheitä.

Siksi pyydämmekin, että kaikki kävisivät tarkastamassa onko oma Sarja oikein osallistujalistalla. Mikäli Sarja on oikein, älä tee mitään, kaikki hyvin. Mikäli Sarja taasen on arvottu konttorissa väärin, niin laita meille viestiä joko sähköpostilla sauli [ät) mtb- enduro . fi, tai Enduro Series Finland FB-sivun kautta. Korjataan ne mitkä ovat vielä väärin. Suurimmalla todennäköisyydellä E-bike ja Hardtail-kuskit ovat saaneet väärän sarjamerkinnän, ajokalustoa kun oli hankala arvioida iän ja sukupuolen perusteella.

Osallistujalistan löydät täältä: Osallistujat Sappee SM1
Helpoiten löydät oman nimesi käyttämällä hakutoimintoa vasemmalla ylhäällä.

Ilmoittautuminen käynnistyi vauhdikkaasti, ja Evention palvelin menikin aluksi tukkoon. N. 250 kuskia yritti ilmoittautua samaan aikaan. Kiva kun tykkäätte!
M13 ja M16 sarjoihin on tällähetkellä ilmoittautunut yhteensä 38 kuskia, se on huima kasvu edellisvuoteen. Enduromaastopyöräilyn tulevaisuus vaikuttaa siten varsin hyvältä.

Sappeen kilpailuun on vielä joitakin paikkoja jäljellä.