SM-sarjan taustalla tapahtuu muutoksia

EBA TIEDOTTAA


MTB-enduron SM-sarjan taustalla tapahtuu muutoksia organisointimallissa.

EBA:n hallitus on myynyt SM-sarjan kilpailutapahtumien järjestämisoikeudet 4Seasons Cyclingille (Sauli Hjerppe), joka vastaa kauden 2016 läpiviennistä.
(c) Black Sheep Design Finland 2016

(c) Black Sheep Design Finland 2016

Miksi näin?

EBA:n puolella on jo pitkään ollut haasteena merkittävä työmäärä vapaaehtoisvoimin ja toisaalta aktiivisen järjestäjäporukan lisääminen. Halusimme varmistaa lajin hyvinvoinnin ja jatkuvuuden, ja keskustelujen päätteeksi tämä ratkaisu oli selvästi paras. Emme ole myöskään olleet täysin tyytyväisiä toimittamaamme ”asiakaslaatuun” ja haluamme, että tapahtumia saadaan kehitettyä edelleen parempaan suuntaan osallistujien ja yhteistyökumppaneiden näkökulmasta.

Miten tämä näkyy kilpailijalle?

Suuria muutoksia ei ole tulossa. Tavoitteena on parantaa tapahtumien laatua (viestintä, radat, muu oheistoiminta). Suurin muutos todennäköisesti on se, että EBA ei vastaa käytännön kysymyksiin tapahtumiin liittyen, vaan Sauli Hjerppe.

(Saulin yhteystiedot tässä)

Mikä EBA:n rooli on jatkossa?

EBA pidetään aktiivisena yhdistyksenä, joka edelleen valvoo ja ylläpitää kotimaisen MTB-enduron etuja. Säilytämme myös valmiuden ottaa SM-sarjan/tapahtuman järjestäminen takaisin näppeihin force majeure –tilanteissa. EBA:n resursseja painotetaan kaudesta 2016 alkaen lajia edistävään kurssitoimintaan, jota on haluttu tehdä jo pitkään.
Lisäämme myös yhteistyötä muilla saroilla (julkistoimijat, rinneyhtiöt, muut yhdistykset/järjestöt) lajin edistämiseksi.
EBA tukee tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan SM-sarjan ulkopuolisia pienempiä kilpailuja mm. ajanottovälineiden ja –palvelun kautta.

Aleksi / EBA