Ilmoittautuminen aukeaa 30.1. klo 21:00

Tulevalle kaudelle tarjoamme kuskeille valinnanvaraa monessa muodossa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä osallistumismaksuihin että omaan kisakalenteriisi.

SM-sarjassa on tarjolla kuusi osakilpailua, loppupisteisiin lasketaan kullekkin kuljettajalle 4 osakilpailua. Tämä jättää valinnanvaraa oman kisakalenterin suhteen. Syyskuun päätösosakilpailulle annetaan painoarvoa tavalla tai toisella, jotta jännitys pistetaistossa säilyy loppuun asti (tästä tarkemmin hiukan myöhemmin).

ESM-sarjassa lasketaan loppupisteisiin 3/4 osakilpailua, ilman päätösosakilpailun korostusta.

Joukkuekilpailuissa loppupisteisiin lasketaan joukkueen keräämät pisteet kaikista osakilpailuista, koskee sekä ESM että SM.

SM-sarjoissa kuljettajien tulee olla EBA:n jäseniä (=kilpailulisenssi), jäsennumero kysytään ilmoittautumiskaavakkeessa. Ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen löytyvät EBA:n etusivulta

Ilmoittautumaan pääset täällä: https://mtb-enduro.tapahtumiin.fi/fi/

Osallistumismaksuissa hintaportaat ilmoittautumisajankohdan mukaan:

E-bike Challenger Cup, lisätietoja tulossa!

Kalpalinnan, Ellivuoren ja Laajiksen SM-osakilpailuihin on nyt tässä vaiheessa tarjolla 250 paikka. Jos kysyntää ilmenee enemmän niin katsotaan keväämmällä onko näihin mahdollista kasvattaa kapasiteettia.

Kaikki luomukisat ovat hissiavusteisia.
Sähköpyörät käyttävät hissiä ainoastaan Levillä.

Mikäli päätät urakoida sekä sähköllä, että ilman, tarjoamme helpotusta osallistumismaksuihin seuraavasti:
- Ajat Kalpalinnassa sekä ESM1 & SM1 kilpailut -> ilmainen osallistuminen joko ESM3 tai ESM4 kilpailuun.
- Ajat Kalpalinnassa ESM1 & SM1, sekä Ellivuorella ESM3 & SM5 osakilpailut -> Laajiksessa ilmainen osallistuminen kumpaankin päätösosakilpailuun.


Osakilpailujen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Miesten sarjassa SM-pisteissä top-10 sijoilla, ja muissa sarjoissa top-3 sijoilla olevat kuljettajat ovat oikeutettuja ilmoittautumaan kilpailuun ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen saakka, vaikka kilpailu olisi täyttynyt ennen tätä.

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle, tai toiseen osakilpailuun ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen siirtoja ei enää käsitellä. Siirroista perimme 10 € käsittelymaksun. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Ilmoittautumisjärjestelmän tarjoava Eventio huolii maksuvälineeksi verkkomaksun ja luottokorttien lisäksi likipitäen kaiken malliset Tyky ja Kuntosetelit.

Inflaation laukatessa pyrimme pitämään osallistumismaksut mahdollisimman maltillisina. Tämä johtaa nyt mm. siihen, että joudumme lisäämään Tyky/liikuntaseteleille maksutapalisän, koska näiden käsittelystä koituu meille kustannuksia muita maksutapoja enemmän. Maksutapalisä näille on 5€.

Mikäli kilpailutapahtuma joudutaan siirtämään ylivoimaisen esteen johdosta toiseen ajankohtaan/paikkaan, siirtyvät kaikki ko. osakilpailun ilmoittautumiset automaattisesti uuteen ajankohtaan/paikkaan. Mikäli siirto ei sovi ilmoittautuneelle, siirrymme tuohon mitä ylempänä on sanottu osallistumisien siirroista.