SM1 Messilä siirretty syyskuulle

Tässä vaiheessa tämä tuskin ketään enää yllättää, mutta vahvistamme nyt tiedon, että SM1 Messilän osakilpailu siirretään syyskuuhun kauden päätökseksi. Uusi kilpailuajankohta on 19.-20.9.2020. Kaikki Messilän osakilpailuun ilmoittautuneet pysyvät automaattisesti osallistujalistalla eikä ole tarvetta tehdä asialle mitään. Mikäli uusi ajankohta ei sinulle sovi on osallistuminen mahdollista siirtää elokuun loppuun asti veloitukset toiseen osakilpailuun, vuodelle 2021, tai toiselle henkilölle. Ilmoitukset mahdollisista siirroista suoraan tulospalveluun eli Sinille osoitteeseen: sini ( at ) randombikes.fi

Toiselle henkilölle siirrettäessä vaaditaan uudelle henkilölle kaikki ilmoittautumislomakkeessa kysytyt tiedot. Vaillinaisilla tiedoilla ei ilmoittautumista voi siirtää.

Tilanne yhteiskunnassamme voi vielä elää ja muuttua, ja mikäli viranomaiset vielä jatkavat liikkumis ja kokoontumisrajoituksia nyt ilmoitetuista ajankohdista pidemmälle, joudumme mahdollisesti tekemään isompaa jumppaa kilpailukalenterin kanssa. Tarvittaessa tästä tiedotetaan myöhemmin. Toivotaan nyt kuitenkin että pääsemme aloittamaan kauden Sappeella 6.-7.6.