Ilmoittautuminen 2019 SM-sarjaan on avattu

Ilmoittautuminen 2019 Enduro SM-sarjaan on nyt auki. Viime vuoden tapaan osallistumismaksut on porrastettu ilmoittautumisajankohdan mukaan. Huokeimmat hinnat ovat voimassa nyt tammikuun loppuun.

Huomatkaa, että nuorison osalta tehtiin uudistuksia sarjajaossa seuraavasti:

Juniorit: Kilpailuvuonna 13 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat

Nuoret: Kilpailuvuonna 16 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat

U21: Kilpailuvuonna 21 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat

http://eba.mtb-enduro.fi/2018/eba-ryn-syyskokous-2018-loi-suuntaa-kaudelle-2019/

SM-pisteitä saadakseen kuljettajan tulee olla EBA:n jäsen. EBA:n jäseneksi liittyminen tänä vuonna erillisellä lomakkeella. EBA tiedottaa tarkemmin kunhan lomake on käyttökunnossa.

Joukkuekilpailuun ilmoittautuminen avataan keväämmällä. Joukkuekilpailu jatkuu samalla konseptilla kuin menneellä kaudella. Infoamme tästä tarkemmin tuonnempana. Kaikkien joukkueissa ajavien kuljettajien tulee jokatapauksessa ilmoittautua henkilökohtaisesti kuhunkin osakilpailuun.

Funduro jatkuu rentona tapana osallistua Enduro huumaan. Fundurossa ajetaan lyhyempi kilpailureitti, vaativimmat/hankalimmat erikoiskokeet jätetään väliin eikä siirtymillä ole aikataulupainetta.

Maksimi osallistujamäärä on kaikissa osakilpailuissa 300 kuljettajaa.

Kilpailuviikolla alkaen maanantaina klo 00:00 lunastettua osallistumista ei voi enää perua tai siirtää toiselle kuljettajalle. Tuota ennen on mahdollista siirtää osallistuminen toiselle henkilölle, tai toiseen osakilpailuun. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Ilmoittautumisjärjestelmän tarjoava Eventio huolii maksuvälineeksi Eurojen ja luottokorttien lisäksi likipitäen kaiken malliset Tyky ja Kuntosetelit.

Ilmoittautumislomake: http://mtb-enduro.tapahtumiin.fi/fi/

Osallistumismaksut2019.jpg