Töitä tarjolla!

Kesän turneen kaikki osakilpailut pystytetään pienellä, mutta sitäkin tarmokkaammalla joukolla. Tulevalle kesällä Crew:ssä on vielä muutama rooli täyttämättä. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus antaa oma panoksesi Enduro SM-sarjalle, sekä tutustua kulissien takaiseen elämään. Tehtävien tarkkaa luonnetta on jonkin verran varaa muokata hakijan kykyjen, taitojen ja intressien mukaan. Antoisaa kesäduunia tarjolla seuraaviin tehtäviin:

 - Videokuvaaja. Kaikkien osakilpailuiden kuvaus ja videoiden editointi.

- Juontaja Sappeen ja Levin osakilpailuihin. Tapahtuman juonto/DJ-hommat, tarve kilpailupäiville.

- Trail Crew jäsen Sappeen osakilpailuun. Pääasialliset tehtävät liittyvät kilpailureitin rakennukseen, merkkaamiseen, stadionalueen pystytykseen, sekä kilpailu rekvisiitan purkuun. Työaika torstai - sunnuntai.

Tapahtuma päivämäärät löytyvät kalenteristamme.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen sauli (at) mtb-enduro.fi

Paikat täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt.