Spirit of Enduro

Viimevuoden tapaan Sportax haluaa palkita kauden parhaan asenteen omaavan enduristin. Nyt on aika pohtia kuka tsemppasi kavereita läpi kauden, tai muutoin piristi asenteellaan, käytöksellään, tai olemuksellaan kanssakilpailijoidensa elämää kisaviikonloppujen aikana. Perustellut ehdotukset Spirit of Enduro-palkinnon saajaksi voi lähettä osoitteeseen sauli ( at ) mtb-enduro.fi , tai tuoda paperille kirjailtuna Laajiksen kisatoimistoon. Vastauksia otetaan vastaan lauantaihin 10.9. klo 18:00 asti.

Lauantai-iltana organisaatio puntaroi ehdotuksia ja valitsee henkilön parhailla perusteluilla ja/tai äänimäärän perusteella.

Voittaja julkistetaan Laajiksen osakilpailun palkintojenjaossa. Maineen ja kunnian lisäksi titteli tuo mukanaan myös Sportaxin lahjoittaman Santa Cruz rungon (vapaavalintainen, alumiini jäykkäperä).