Tulospalvelu

Kuten useimmat Messilän kilpailun jälkimainingeissa huomasivat, tulosten julkaisu viivästyi harmillisesti. Syynä tähän oli lähinnä nykyisen organisaation tottumattomuus käytetyn tulosohjelman kanssa, eikä tuloksia tahdottu millään saada ulos halutussa formaatissa. Nyt olemme ottaneet ohjelmiston niksit haltuun, ja jatkossa tulokset julkaistaan netissä pika pikaa.
Myös muutaman kuljettajan loppuajan kanssa oli myös ongelmaa. Nämä johtuivat siitä, että kuljettajat olivat epähuomiossa päätyneet väärään sarjaan, ja kun heidät siirrettiin oikeaan sarjaan, laski tulosohjelma kokonaisajan väärin, vaikka ek-ajat olivatkin edelleen kuten kuuluukin. Tämäkin bugi johtui yhdestä ohjelman asetuksesta, jatkossa tiedetään laittaa asetukset oikein. Nämä ajat on nyt korjattu kuten myös ko. henkilöiden sijoitukset.
Eikä siinä vielä kaikki. Nykyinen nettisivualustamme ei huolinut .html tiedostoja, mikä on selkeimmin luettava tiedostomuoto jonka tulosohjelmistostamme saa. Tästä syystä avattiin vielä uusi tulospalvelusivu http://tulokset.mtb-enduro.fi/ 
Jatkossa kaikki tulokset tulevat tuonne tulospalvelusivulle. Linkki löytyy myös pääsivun "Tulokset"-lehdeltä.
Voitte laittaa sunnuntaille vedonlyönnin, että kauanko menee tulosten julkaisuun !