Switch-backs Enduro Holidays

Olemme solmineet jatkosopimuksen Switch-backs lomien kanssa. Jokaisen SM-osakilpailun palkintojen jaossa arvotaan osallistujien kesken yksi Enduroloma Espanjan lämpöön. Palkintoloma sisältää 4 yötä Switch-backsin Bubionin majapaikassa, kuljetukset lentokentältä/lle, aamiaiset, oppaan, sekä shuttle/huoltoauton. Halutessaan loman voi jatkaa koko viikon mittaiseksi 225EUR lisähintaan. Palkintolomailijan kaverit pääsevät mukaan samaan aikaan alennettuun hintaan (hintatiedot kyseltävä suoraan Switch-backsiltä).
Switch-backsin Endurlomakohde auki toukokuusta lokakuuhun, poislukien elokuu.
Loman voittajan on oltava palkintojenjaossa henkilökohtaisesti läsnä, muutoin arvonta jatkuu kunnes löydetään onnekas paikalla oleva henkilö.

http://switch-backs.com/

www.facebook.com/Switchbacks